top of page

Klein gebaar, grote impact

Dol op reizen, wildlife en natuur?

Verras je familie en vrienden met een origineel postkaartje en steun de missie van Mercy Ships.

7_edited.jpg

Ons leven werd overhoop gehaald in 2020, maar één ding is duidelijk: we waarderen onze familie, vrienden, buren en collega's nog meer dan ooit tevoren. Mensen zochten massaal naar manieren om elkaar een hart onder de riem te steken. Ik ook.

 

Ik dook in mijn archief en maakte een reeks polaroid postkaartjes. Elke kaart kreeg een toepasselijke quote met hier en daar een vleugje (flauwe) humor. 

De volledige opbrengst gaat naar Mercy Ships België. Mercy Ships brengt broodnodige medische en chirurgische zorg per schip tot bij de meest kwetsbare mensen op onze planeet.

Sinds de start van de verkoop doneerden we al meer dan € 1000!

Er zijn drie kaartensets in de thema's Nature, Wildlife en Travel. Elke set bestaat uit vier postkaarten in A6-formaat en kost € 12 (excl. verzendkosten).

Je kan zoveel sets bestellen als je wil. De postkaarten worden in een enveloppe van gerecycleerd materiaal naar je opgestuurd. De verzending van 1 of 2 sets bedraagt €1; voor meer dan 3 sets vanaf €3. 

€ 12

per set

Set 1 - Nature

Set 2 - Wildlife

Set 3 - Travel

Kaartjes
Bestelformulier

Bestelformulier

Duid je gewenste set(s) aan

Door een bestelling te plaatsen verklaar je je akkoord dat je gegevens worden bewaard en gebruikt voor afhandeling van je bestelling en verdere communicatie over de actie.

Bedankt voor je bestelling!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page